Τον έκαψαν ζωντανό γιατί έκλεψε μια κατσαρόλα σούπα!

Σοκάρει η ωμή αγριότητα μαινόμενου πλήθους που δε δίστασε να κάψει ζωντανό έναν άνδρα ο οποίος κατηγορήθηκε ότι είχε κλέψει… μία κατσαρόλα σούπα!

Το περιστατικό σημειώθηκε στη νότια Νιγηρία και μεταδόθηκε σήμερα πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως προκύπτει, οι δράστες άφησαν το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα έξω από ένα σχολείο στο λιμάνι της πόλης Καλαμπάρ, ανέφερε η εφημερίδα ThisDay.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, το θύμα και δύο άλλοι άνδρες μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα σπίτι, καθώς τους μύρισε η σούπα που ζεσταινόταν στην κουζίνα. Άρπαξαν την κατσαρόλα και προσπάθησαν να διαφύγουν όμως μία από τις γυναίκες που βρισκόταν στο σπίτι τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, ξυπνώντας τους γείτονες που κυνήγησαν τους κλέφτες.

Οι κάτοικοι της περιοχής πρόλαβαν τον άνδρα που κρατούσε την κατσαρόλα, τον μαχαίρωσαν και τον έκαψαν ζωντανό.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβουν από το σπίτι μας. Την περασμένη εβδομάδα πήραν την μπαταρία από το αυτοκίνητο του γείτονα” είπε ένας κάτοικος της πόλης αυτής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή