Κρίσιμες εποχές, κρίσιμοι στοχασμοί: Ελληνική πεζογραφία για την κρίση στα αγγλικά

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής από την οπτική των πολιτικών, οικονομικών και γραφειοκρατών.

Τώρα η επικαιρότητα παρουσιάζεται κι από συγγραφείς μέσα από ένα βιβλίο.

Το βιβλίο με τίτλο «Κρίσιμες εποχές, κρίσιμοι στοχασμοί» (Critical Times, Critical Thoughts) κυκλοφορεί στα αγγλικά από τον βρετανικό εκδοτικό οίκο Cambridge Scholar Publishing.

Σκοπός της έκδοσης είναι να ακουστούν οι φωνές για την ελληνική κρίση που μέχρι τώρα παρέμεναν άγνωστες.

Τον τόμο επιμελήθηκαν η Νατάσα Λαιμού και η Ελένη Γιαννακάκη.

Η Νατάσα Λαιμού μετέχει στο εκτελεστικό συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου στο Λονδίνο και διευθύνει στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την ελληνική και τουρκική λογοτεχνία.

Η Ελένη Γιαννακάκη έχει διδάξει ελληνική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και έχει δημοσιεύσει συνολικά τρία μυθιστορήματα στα ελληνικά.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή