Εμβολιάστηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

Το εμβόλιο του κορωνοϊού έκανε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Μόλις εμβολιάσθηκα κατά του covid-19. Συμβολικά, έκανα την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η πρώτη δόση, το πρώτο βήμα για την απαλλαγή από την πανδημία και τις επιπτώσεις της!!! Η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», σε πλήρη εξέλιξη!!! Καλή επιτυχία!!!», ήταν το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ αμέσως μετά τον εμβολιασμό του. 

Μόλις εμβολιάσθηκα κατά του covid-19. Συμβολικά, έκανα την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η πρώτη δόση, το πρώτο βήμα για την απαλλαγή από την πανδημία και τις επιπτώσεις της!!! Η επιχείρηση “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, σε πλήρη εξέλιξη!!! Καλή επιτυχία!!! pic.twitter.com/NfF4YGU541

— GEN Konstantinos Floros (@ChiefHNDGS) December 27, 2020

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή