Μαξίμου: «Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και το λαϊκισμό»

«Το κόμμα των θαλασσοδανείων – τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός – ας χαμηλώσει τους τόνους»

Στην αντεπίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας πέρασε η κυβέρνηση για τα περί κατάληψης του κράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Η ηγεσία Μητσοτάκη διεκδικεί αριστεία στη σπέκουλα και το λαϊκισμό», τονίζει το Γραφείο του Πρωθυπουργού σε δελτίο Τύπου.

Ακόμα, το Γραφείο του Πρωθυπουργού ρωτά: «Στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν μετακλητούς υπαλλήλους όπως προβλέπει ο Νόμος; Δεν είναι άνθρωποι της εμπιστοσύνης τους; Δεν ξέρουν ότι η θητεία τους λήγει αυτόματα με τη λήξη της θητείας των προϊσταμένων τους;».

Παράλληλα, το Μαξίμου εξαπολύει επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για κλαυθμούς του εκπροσώπου του κόμματος «για τις δουλειές που χάνονται».

«Ας πάνε αλλού να τα πούνε αυτά», σημειώνει το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

«Οι άνθρωποι που σχεδίασαν 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, δύσκολα θα πλασσάρουν τον θατσερισμό τους ως κοινωνική ευαισθησία. Οι άνθρωποι που επιχείρησαν να επιβάλλουν τους κολλητούς τους ως ισόβιους διοικητές στο Δημόσιο, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, ας μην μιλάνε για κρατισμό και βολεμένους», προσθέτει το Μαξίμου.

«Το κόμμα των θαλασσοδανείων – τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός – ας χαμηλώσει τους τόνους. Λίγη αιδώς δεν βλάπτει», καταλήγει το Μαξίμου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή