Τι θα κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά της η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το τι θα κάνει στις εκλογές.

«Δεν έχω ενημερωθεί θεσμικά ούτε από τον Πρωθυπουργό ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στη χώρα», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο newpost.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει αίτημα για συγκρότησης Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει λάβει καμία θεσμική ενημέρωση ούτε από τον κ. Τσίπρα, αλλά ούτε και από τον Προκόπη Παυλόπουλο» για τις εκλογές και την παραίτηση της κυβέρνησης.

Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμπλήρωσε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα συνεδριάσει κανονικά η Διάσκεψη των Προέδρων για τη συνέχιση του κοινοβουλευτικού έργου της παρούσας Βουλής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή