Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας

Η σορός ενός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, ανασύρθηκε από τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, (στο ύψος του αγάλματος Μεγ. Αλεξάνδρου). Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Τα αίτια θανάτου διερευνώνται.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, πρόκειται για άνδρα αναστήματος περίπου 1,75μ, αδύνατο, με καστανά μαλλιά και μούσια. Φορούσε μαύρο εσώρουχο και βερμούδα με στάμπες λεοπάρ. Η σορός φυλάσσεται στο νεκροθάλαμο του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος».

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης παρακαλεί όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται παραπάνω ή έχουν κάποιες πληροφορίες γι’ αυτό ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο τηλέφωνο: 2313-325800 ή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2313-325870-2 (γρ. ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης).

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή