Aπό το ποσοστό που είχε πάρει η ΝΔ στις εκλογές του 2015. Τον Σεπτέμβρη του 2015 η ΝΔ είχε πάρει 1.526.400 ψήφους και ο Κυριάκος πήρε χθες μόνο 173.297 ψήφους!..
ΝΑ μην ξεχάσει ο Κυριάκος να στείλει σήμερα στον Γιωργάκη λουλούδια, γιατί αν ο Γιωργάκης δεν είχε την ιδέα να εκλέγονται οι αρχηγοί των κομμάτων απευθείας από το λαό, αρχηγός της ΝΔ δεν θα εκλεγόταν ποτέ!
ΟΛΗ αυτή η ιστορία της εκλογής αρχηγού στα κόμματα από τους οπαδούς τους, εξελίχθηκε σε μεγάλη ΚΩΜΩΔΙΑ. Την αρχή έκανε ο εμπνευστής της ιδέας. Μολονότι ο Γιωργάκης ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος – είχαν συμφωνήσει όλοι στο ΠΑΣΟΚ να μην κατέβει κανένας άλλος υποψήφιος – το ίδιο βράδυ νωρίς την ημέρα της εκλογής ανακοινώθηκε ότι τον ψήφισαν πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν δεν ήταν περισσότεροι από 400 με 500.000 ψηφοφόροι αλλά οι Πασόκοι τους διπλασίασαν για μπούγιο!..
ΤΗ συνέχεια της ιστορίας την ξέρετε. Πήγε να κάνει εσωκομματικές εκλογές η ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, αλλά ματαιώθηκαν και γελοιοποιήθηκαν, γιατί δεν δούλεψε τίποτε, από την πάρα πολύ καλή οργάνωση που είχαν… και τελικά τις έκαναν στις 20 Δεκεμβρίου με 4 υποψήφιους Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη, Άδωνι και Τζιτζικώστα, από τους οποίους ο Μεϊμαράκης και ο Μητσοτάκης βγήκαν πρώτοι και στις 10 Ιανουαρίου έγιναν οι εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων νικητών για να εκλεγεί ο νέος αρχηγός.
ΚΑΙ εκεί που όλοι θεωρούσαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σίγουρο νικητή, είδαν με κατάπληξη προχθές το βράδυ να κερδίζει ο Μητσοτάκης! Ξέρετε με πόσες ψήφους; Με 173.297, έναντι 157.224 που πήρε ο Μεϊμαράκης.
ΘΕΛΕΤΕ να μάθετε και τι ποσοστό πήρε ο Μητσοτάκης σε ψήφους σε σχέση με το 1.526.400 ψήφους που είχε πάρει η ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015;
ΜΟΛΙΣ με 173.297 ψήφους! Μάλιστα… ο νέος αρχηγός της ΝΔ εξελέγη με το 11,36% των ψηφοφόρων της ΝΔ, γύρω στις ΔΕΚΑ φορές λιγότερο από ό,τι είχε πάρει η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές!
Κ.