Παπαμιμίκος: Ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες

Η απάντηση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στον Μεϊμαράκη

Την αντίδραση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, προκάλεσε η φράση του υποψήφιου προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι «εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει και αν κρίνω ότι πρέπει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης πρέπει θα πάει».

«Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το Γραμματέα του κόμματος “πορτιέρη”, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα.

Προσωπικά έχω μάθει στην πολιτική να δίνω μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα. Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, να κάνουμε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς, γιατί ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και οι πολίτες.

Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των “πορτιέρηδων” των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν», έγραψε στο facebook ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή