Εμφανίστηκε ο ιερέας από το Κουκάκι μετά το αυτόφωρο: Η Θεία Κοινωνία δεν απαγορεύεται

Έληξε τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας η διαδικασία του αυτόφωρου για τον ιερέα του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι που κοινωνούσε κρυφά από την πίσω πόρτα του ναού πιστούς ενόψει Πάσχα, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ο παπάς αναζητούνταν από τις Αρχές με εισαγγελική παρέμβαση μετά τη δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών που τον έδειχναν στο πίσω μέρος του ναού να δίνει τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς.

Με τη λήξη του αυτόφωρου, ο Πατέρας Γεώργιος εμφανίστηκε και εθεάθη έξω από το σπίτι του χωρίς να θέλει να μιλήσει στην κάμερα που τον περίμενε για το περιστατικό που έλαβε χώρα την Κυριακή των Βαΐων.

Ωστόσο, σε μια ανάρτησή του στο Facebook, τοποθετείται επί του θέματος και δηλώνει ότι παρότι σέβεται τον νόμο και η λειτουργία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, οι πιστοί χτυπούσαν την πόρτα της εκκλησίας θέλοντας να κοινωνήσουν.

Ο ίδιος όπως αναφέρει τους ζήτησε να κρατήσουν τις αποστάσεις και αποφάσισε να τους δώσει τη Θεία Κοινωνία καθώς “με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, η Θεία Κοινωνία δεν απαγορεύεται”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή