Κερδοσκοπία με κυβερνητική σφραγίδα

Οι εκκλήσεις αυτών που είναι στην πρώτη γραμμή πρέπει να εισακουστούν και μάλιστα άμεσα. Οι γιατροί στα νοσοκομεία ζητούν υλικά, ζητούν προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Τονίζοντας ότι είναι μύθος πως δεν υπάρχει προσέλευση υποψηφίων για να προσληφθούν.

Την ίδια ώρα αποτελεί παραλογισμό, από τη μια η κυβέρνηση να ζητά έκτακτη βοήθεια από την ΕΕ (και πολύ καλά κάνει) συγχρόνως όμως να χρυσώνει για τεστ και για κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας, ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές.

Ο Π. Πολάκης αποκάλυψε ότι υπάρχει νόμος που προβλέπει την ανταμοιβή των ιδιωτικών νοσοκομείων που παραχωρούν ΜΕΘ. Η σημερινή κυβέρνηση διπλασίασε αυτή το αντίτιμο. Την ώρα που θα μπορούσε να προχωρήσει σε επίταξη και χωρίς αντίτιμο, αν πράγματι φτάσουμε σε οριακές καταστάσεις.

Δυστυχώς αυτό που φαίνεται είναι πως το κέρδος είναι πάντα στο μυαλό και κυβερνητικών παραγόντων για να μην πούμε ολόκληρης της κυβέρνησης. Αν αυτή την ώρα της πραγματικά έκτακτης κατάστασης, δεν αλλάζουν μυαλά και πολιτική τότε τι ακριβώς θα συμβεί όταν αντιμετωπίσουμε και την οικονομική κρίση;

Δεν μπορεί η κοινωνία να σταθεί όρθια και να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο κίνδυνο με τέτοια αντίληψη και πολιτική. 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή