Ανατρίχιασαν

«Ανατριχίλα» προκάλεσε σε κάποιους σχολιαστές, γνωστούς για τα «τρυφερά αισθήματα» τους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, από την πληροφορία ότι οι πρώην αρχηγοί της ΕΛΑΣ και του ΛΣ (Λιμενικό Σώμα) έχουν ενταχθεί στον κομματικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου, σε τομείς αντίστοιχους,  των προηγούμενων καθηκόντων τους.

 Πολύ εύκολα «ανατριχιάζουν» κάποιοι και καλό θα ήταν να το κοιτάξουν. Κυρίως για το «κενό μνήμης» που φαίνεται ότι έχουν. Να τους θυμίσουμε το όνομα Αναστάσιος Δημοσχάκης; Είναι βουλευτής Εβρου της ΝΔ, εκλεγόμενος επί σειρά ετών, άρα εξ ορισμού κομματικά ενταγμένος στην κυβερνητική παράταξη. Θα το μαντέψατε. Ο κος. Δημοσχάκης υπήρξε αρχηγός της ΕΛΑΣ. Εννοείται πως τούτο δεν ενέχει κανένα ψόγο για τη μετέπειτα επιλογή του. Αλλά γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τους λοιδορούμενους συναδέλφους του;

 Αν δε πάμε στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, να θυμίσουμε επιγραμματικά ότι ο ναύαρχος Χρήστος Λυμπέρης, πριν αναλάβει αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στη δεκαετία του `90, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

 Αμέτρητος είναι εξάλλου ο αριθμός των αποστράτων, που μεταπήδησαν στην ενεργό πολιτική, ακόμη και στις τάξεις του ΚΚΕ….

 

Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή