Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2025

Σοκ με καταγγελία βιασμού 10χρονης από 15χρονο: «Θέλω να την παντρευτώ» λέει ο ανήλικος

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η υπόθεση βιασμού ενός 10χρονου κοριτσιού από ένα μικρό αγόρι, μόλις πέντε χρόνια μεγαλύτερό της.

Πίσω από την αποπλάνηση της ανήλικης βρίσκονται συνολικά τρεις Ρομά, αφού εκτός από το νεαρό αγόρι συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι ένας 21χρονος και μια 38χρονη.

Το περιστατικό ήρθε στο φως ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν η μητέρα του θύματος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι η 10χρονη κόρη της κρατείται παράνομα σε παράπηγμα στον καταυλισμό των Ρομά στο Κορακόνερο. Μάλιστα, ήταν η ίδια που οδήγησε τους αστυνομικούς στο κατάλυμα των δραστών.

Η μητέρα κατέθεσε ακολούθως ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 15χρονο με τη συνδρομή των δύο ενηλίκων οι οποίοι την ακινητοποίησαν, ενώ υποστήριξε ότι την εξανάγκασαν και σε κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού και συνελήφθησαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ενώ σε έρευνα στο παράπηγμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα της αλλά και ένα  σεντόνι με ίχνη αίματος.

Η ανήλικη, τροποποιώντας την αρχική της κατάθεση είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ακινητοποιήθηκε από τους δύο ενήλικες, υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι την οδήγησαν και την κλείδωσαν στο παράπηγμα για να έρθει σε επαφή μαζί της ο 15χρονος, ενώ διέψευσε ότι την εξανάγκασαν να καταναλώσει αλκοόλ.

Οι κατηγορούμενοι από την άλλη αρνήθηκαν όλα όσα τους αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι ο 15χρονος θέλει να παντρευτεί την 10χρονη και ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, με τη συναίνεσή της.

Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουν ότι ο φερόμενος δράστης είχε αγαθές προθέσεις κι ότι οι γονείς της ανήλικης δεν εγκρίνουν τη σχέση τους με αποτέλεσμα να την «κλέψει».

Ισχυρίστηκαν ακόμη ότι η ανήλικη κατανάλωσε με δική της πρωτοβουλία αλκοόλ, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων.

Η σεξουαλική επαφή με τον 15χρονο επιβεβαιώθηκε και από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί από ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ενώ οι αστυνομικοί έλαβαν βιολογικό υλικό από τους κατηγορούμενους και την 10χρονη το οποίο και θα αποσταλεί μαζί με τα ρούχα και το σεντόνι στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για ταυτοποίηση.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή