Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2025

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Μαθήτρια καταπλακώθηκε από το αγροτικό του πατέρα της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου.

Μία μαθήτρια, 14 ετών, από το Ρέθυμνο, έχασε τη ζωή της μία όταν, για άγνωστη αιτία, κύλησε το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της και την καταπλάκωσε, στην περιοχή των Απλαδιανών κοντά στο Γαράζο Μυλοποτάμου.

Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, οι γονείς δίνουν -με όσο κουράγιο έχουν- κατάθεση στον διευθυντή του τμήματος, ο οποίος είπε ότι το αυτοκίνητο κύλησε και χτύπησε τη μικρή, η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα.

Στη μία το μεσημέρι και ενώ η νεαρή βρισκόταν στο χωράφι όπου μάζευε ελιές μαζί με την οικογένεια της, το αυτοκίνητο, πιθανότατα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο, χτύπησε την κοπέλα και πέρασε από πάνω της.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η σορός της 14χρονης θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τα περαιτέρω.

Η μαθήτρια όπου ζει με τους γονείς της, είχε μεταβεί με την οικογένειά της στο χωριό τους για να συλλέξουν τις ελιές, όπως γίνεται κάθε τέτοια εποχή.

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας και συγγενών έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή