Άξιος ο μισθός τους
Πώς δεν… πνίγηκαν που κατάπιαν όλοι μια τόσο μεγάλη και σπουδαία απόφαση για το λαό μας.
ΔΕΝ μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ένα τεράστιο γεγονός, με φοβερή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα και το λαό μας πέρασε και από τα κόμματα και από την κυβέρνηση και τους λαλίστατους οικονομολόγους και τους γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους που καθημερινά… ΠΑΡΑΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ένα σωρό αστεία θέματα και απασχολούν επί ώρες πρωί, μεσημέρι και βράδυ την κοινή γνώμη, το άφησαν και πέρασε, εντελώς ασχολίαστο, λες και δεν υπήρξε.
Και όμως πρόκειται για τη ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ίσως είδηση της τελευταίας εξαετίας για το λαό μας που έπαιξε μάλιστα καθοριστικό ρόλο στην καταστροφή της χώρας μας και την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός μας.
ΜΙΛΑΜΕ, όπως θα έχετε όλοι αντιληψθεί για την απόφαση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία δεν έπρεπε να είχε υπογράψει η χώρα μας «μνημόνια» και να την βάλουν σε προγράμματα, «ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΑΙΩΣ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ», το οποίο ήταν δυσβάστακτο και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποπληρωθεί…
Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ο Ντομινίκ Στρος Καν, παρά τα τσιλιμπουρδήματά του και τις περιπέτειες που πέρασε, τότε που τον περιφέρανε αλυσοδεμένο, ήταν καλός φίλος της χώρας μας και είχε συστήσει στον κύριο Γιωργάκη, ΝΑ ΜΗΝ κάνει τη ΒΛΑΚΕΙΑ και ζητήσει τη «βοήθεια» του ΔΝΤ, γιατί η χώρα μας, θα έμπαινε σε μεγάλη περιπέτεια, όπως και έγινε και τον συμβούλεψε επίσης να αξίωνε τη διαγραφή του χρέους και να παίρναμε μόνοι μας κάποια πολύ ελαφρά μέτρα για να ξεπεράσουμε την κρίση.
ΑΥΤΟΣ όμως ο κύριος, εκτελώντας προφανώς εντολές, μας έφερε το ΔΝΤ και την τρόικα και έτσι άρχισε το ΜΑΡΤΥΡΙΟ του ελληνικού λαού, το οποίο γύρευε πώς και πότε θα τελειώσει.
ΕΚΕΙΝΟ πάντως που μας έχει αφήσει κυριολεκτικά ΑΝΑΥΔΟΥΣ είναι το γεγονός ότι μια τόσο μεγάλη απόφαση του ΔΝΤ, ότι το χρέος είναι δυσβάστακτο και πρέπει να κουρευτεί, διαφορετικά πάνε τζάμπα οι θυσίες του ελληνικού λαού, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μίλησε. Κανένας δεν χειροκρότησε την απόφαση και κανένας δεν αξιώνει από τους Γερμανούς να την εφαρμόσουν!
ΚΑΙ η μεν αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που φέρουν όλη την ευθύνη για τα μνημόνια, την τρόικα και τα προγράμματα, που μας έχουν επιβάλλει οι ξένοι, καλά έκαναν και… ΚΑΤΑΠΙΑΝ την απόφαση του ΔΝΤ, γιατί αυτό λέει πράγματα ΑΝΤΙΘΕΤΑ με αυτά που επί χρόνια μας πιπίλιζαν το μυαλό, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ότι τάχατες το χρέος είναι… βιώσιμο(!!!) -άκου εκεί να δεις θράσος που είχαν οι ψεύτες και οι πουλημένοι πολιτικοί μας- η κυβέρνηση όμως που πάντοτε φώναζε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και θα έπρεπε να κουρευτεί γιατί μια τόσο μεγάλη απόφαση, δεν την αξιοποιεί; Φοβάται μην στενοχωρήσει τον… εκλεκτό φίλο μας τον κ. Σόιμπλε του οποίου οι απόψεις είναι εντελώς αντίθετες για το χρέος;
ΑΓΑΠΗΤΕ Αλέξη αυτή την απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να την είχε κάνει σημαία!
ΟΣΟ για τους κυρίους μεγαλοκαθηγητάδες, μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλοτηλεπαραθυράκηδες τι να πούμε; Άξιος ο μισθός τους!
K.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης