Στάσιμα τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα με Τσόσιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει σε… αναμονή τα μεταγραφικά και εξελίξεις δύσκολα θα υπάρχουν πριν μπει η επόμενη εβδομάδα. 

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ παραμένει στάσιμη, με τον Άγγλο μεσοαμυντικό να επιμένει σε μονοετές συμβόλαιο ή διετές με οψιόν να φύγει σε έναν χρόνο, κάτι που δεν δέχονται οι «πράσινοι». 

Αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του 28χρονου μέσου, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να κινηθεί τόσο για στόπερ όσο και για αμυντικό χαφ δίνοντας προτεραιότητα στην ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό. 

Όσον αφορά στην υπόθεση του Ούρος Τσόσιτς, ο Σέρβος στόπερ θα απασχολήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και δεν προχωρήσουν οι άλλες επιλογές που φαίνεται να υπάρχουν μπροστά του για τις θέσεις των στόπερ.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή