Ματ ξυλοκόπησαν και βασάνισαν άστεγο στα Εξάρχεια

Μία εξοργιστική καταγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με την καταγγελία, μία διμοιρία των ΜΑΤ χτύπησε -άγνωστο μέχρι ώρα για ποιο λόγο και με ποια αφορμή, έναν άστεγο άνδρα, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Ο άνδρας, που έδειχνε ή να είναι χρήστης ή να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια και λέγοντας ότι δεν έκανε τίποτα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση κατοίκων της περιοχής.
Καθώς ο άνδρας φαινόταν να έχει σπασμούς, οι περίοικοι άρχισαν να ζητούν από τους αστυνομικούς να καλέσουν ασθενοφόρο.
Οι άνδρες των ΜΑΤ, -σύμφωνα με την καταγγελία- αν και είπαν ότι κάλεσαν ασθενοφόρο, έβαλαν τον άνδρα σε ένα περιπολικό και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο άστεγος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης