Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2025

Ζευγάρι τουριστών έμεινε όλο το βράδυ στη ρόδα ψυχαγωγικού πάρκου σε ύψος 65 μέτρων!

Μια διαφορετική εμπειρία βίωσε ένα πολωνικό ζευγάρι που έκανε τις διακοπές του στη Βιέννη…

Οι δύο τουρίστες αποφάσισαν ένα βράδυ να επισκεφτούν το διάσημο ψυχαγωγικό  πάρκο του Prater χωρίς να περιμένουν τον τρόπο που θα εξελισσόταν η βραδιά.

Στην είσοδο του πάρκου «φιλοξενείται» η Wiener Riesenrad ,η υψηλότερη ρόδα του κόσμο μιας και το ύψος της αγγίζει τα 65 μέτρα.

Εκείνο, λοιπόν, το βράδυ είχαν βάρδια δύο υπάλληλοι και ο ένας από αυτούς είπε στο ρομαντικό ζευγάρι ότι μπορεί να μείνει ψηλά λίγο παραπάνω, αν το επιθυμεί. Ο υπάλληλος όμως έφυγε και ξέχασε να ενημερώσει τον συνάδελφό του για την ύπαρξη του ζευγαριού.

Έτσι, κάποια στιγμή ο δεύτερος υπάλληλος έσβησε τα φώτα, έθεσε την ρόδα εκτός λειτουργίας και αναχώρησε για το σπίτι του.

Όταν οι Πολωνοί τουρίστες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το πάρκο, ανακάλυψαν ότι είναι παγιδευμένοι σε ύψος 65 μέτρων.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να ειδοποιήσουν μέσω των κινητών τους  τούς υπεύθυνους του πάρκου προκειμένου να τους βρουν μια λύση.

Ο ιδιοκτήτης του πάρκου δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια λειτουργίας της φημισμένης ρόδας που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό.

Παρά την ταλαιπωρία τους ,οι δύο πολωνοί τουρίστες θεωρούν ότι το  νυχτερινό βιεννέζικο περιστατικό θα τους μείνει αξέχαστο για όλη της την ζωή!

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή