Στη θέση του έβαλε ο Γερουλάνος τον Άδωνι (Βίντεο)

Στην θέση του έβαλε ο Παύλος Γερουλάνος τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Mind. 

Η προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ, και με το γνωστό στυλ που περιλαμβάνει φωνές και εκρήξεις χωρίς λόγο, θέλοντας να μιλήσει για τη δική του “μοναδική” αλήθεια για την υπόθεση Novartis δεν άφηνε τον Π.Γερουλάνο να ολοκηρώσει την τοποθέτηση του και συνεχώς τον διέκοπτε. 

Προσπαθούσε να πει μια κουβέντα και ο κ. Γεωργιάδης πεταγόταν συνεχώς για να υπαρασπιστεί το κόμμα του καθώς αυτά που άκουγε δεν του άρεσαν, μέχρι που ο κ. Γερουλάνος απηύδησε και με μια αποστομοτική ατάκα τον έβαλε στην θέση του, κάτι το οποίο φάνηκε και από την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα  ο Παύλος Γερουλάνος του είπε: “δεν θα κατεβάσετε το επίπεδο εκεί που το θέλετε εσείς, κάντε μία προσπάθεια να ανεβάσετε λίγο το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης, αν μπορείτε. Αν δεν μπορείτε πηγαίντε στο βούρκο”!

Δείτε και το σχετικό βίντεο: 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή