Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.
Οι πληροφορίες του «Τούνελ», σύμφωνα με το anikolouli, αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γραικός, που είχε εξαφανιστεί εδώ και τρία χρόνια, βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία. Μέχρι σήμερα δεν είχε εντοπιστεί το πτώμα του, ούτε το αυτοκίνητο του.
Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.
Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.
Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η σύζυγος του, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ.
Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν. «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποιοι…» έχει πει η γυναίκα του.
Όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν. Για να έχουν σήμερα, τα πιο δυσάρεστα νέα
Δείτε φωτογραφίες με το σημείο που βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία



Πηγή: anikolouli.gr