Αποσύρεται από τον Αμπεΐντ η Φορτούνα
Αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Μεχντί Αμπεΐντ, καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς η Φορτούνα Ντίσελντορφ εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Αλγερινού Μέσου.
Έτσι, πλέον οι «πράσινοι» μετρούν ένα εμπόδιο λιγότερο για την απόκτηση του Μεχντί Αμπεΐντ.
Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως ο μοναδικός μνηστήρας του παίκτη και έτσι είναι πολλές οι πιθανότητες ο 23χρονος να φορέσει και πάλι τα πράσινα.
Το τελευταίο εμπόδιο δεν είναι άλλη από τη Νιούκαστλ. Ή για την ακρίβεια τα χρήματα που αξιώνει η αγγλική ομάδα, ώστε να τον παραχωρήσει.
Μάλιστα, η αγγλική ομάδα φαίνεται να αξιώνει 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου άσου.
Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και στον Παναθηναϊκό περιμένουν, ώστε οι Άγγλοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να βρεθεί μία φόρμουλα για να αποκτηθεί.
Θέλει να επιστρέψει ο Αλγερινός μέσος
Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ακόμα, στο «τριφύλλι» πέρασε μία πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, ενώ αγαπήθηκε αρκετά από τους φιλάθλους της ομάδας.
Μάλιστα, ο Μέχντι Αμπεΐντ δήλωσε στο «Goal»: «Σαφώς και είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δεν χρειάζεται, νομίζω, να σας πω ότι θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ομάδα και να φορέσω ξανά τα πράσινα. Πέρασα εξαιρετικά στο διάστημα της παρουσίας μου στην Αθήνα, ξέρω τη φιλοσοφία της ομάδας, τους προπονητές, τους περισσότερους παίκτες και φυσικά τον κόσμο και τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο.
Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι πρόσφατα μίλησα με τη διοίκηση της Νιούκαστλ και τους τα είπα αυτά τα πράγματα και γενικώς ότι η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα του κλαμπ στο οποίο ανήκω, και έχω συμβόλαιο, τι θα αποφασίσει για το μέλλον μου…».