«Τα πήραν όλα και έφυγαν» δύο διαρρήκτες στην Πάτρα!

Κανονική… μετακόμιση έκαναν δύο διαρρήκτες στην περιοχή της Πάτρας, καθώς αφαίρεσαν όλα τα έπιπλα μαζί με την πόρτα από το σπίτι ενός 69χρονου άντρα.

Τα αντικείμενα που κατάφεραν να κλέψουν τα φόρτωσαν σε ένα φορτηγάκι όπου στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και οι ίδιοι…

Ωστόσο, οι περίοικοι ειδοποίησαν τις αστυνομικές δυνάμεις για το συμβάν και ξεκίνησαν αμέσως οι έρευνες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο και ακινητοποίησαν.

Μέσα στο φορτηγάκι, βρήκαν τα έπιπλα και την μεταλλική πόρτα. Οι δράστες ηλικίας, 33 και 20 χρόνων, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία επέστρεψαν στον δικαιούχο τους.

Πάντως, ο άτυχος άντρας δεν ήταν ο μόνος που είχε «πέσει στην παγίδα» των δύο αδίστακτων δραστών… Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι οι ίδιοι είχαν αρπάξει νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο διάφορα αντικείμενα από το σπίτι μιας γυναίκας, 81 ετών, τα οποία βρέθηκαν και της επιστράφηκαν.

Οι δυο άντρες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους  και σε άλλες κλοπές.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή