Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
“Οι πολίτες πεισμώνουν από τα fake news και θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου για τις περιφερειακές εκλογές ενώ ανατρέχοντας στο 2014 είπε ότι τότε η νίκη της Ρένας Δούρου ήταν η πρώτη από μία σειρά διαδοχικών νικών.
Σήμερα στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής για τους πολίτες της Αττικής. Ξεκινάμε το μεγάλο αγώνα για την Αττική του 21ου αιώνα, την Αττική που δεν μπορεί και δεν θα επιστρέψει στα χέρια αυτών που τη γονάτισαν”, δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: “Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα”.
«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
“Είμαστε περήφανοι που η συνέπεια και η προσήλωσή μας στις κοινωνικές ανάγκες γέννησε τη συμπόρευση με αυτούς που το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας δεν τους χωράει πια. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα μαζί μας. Είναι δίπλα μας. Σε μια συμφωνία αρχών και αξιών.
Δεν γυρίζουμε πίσω στην Ελλάδα της παρακμής, της διαπλοκής, των ημετέρων. Ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει. Ο λαός της Αττικής δεν θα το επιτρέψει. Δεν θα τα καταφέρουν όσο και αν οι κραυγές τους σκεπάζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την ανάταξη της χώρας”, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.