Δήλωση «βόμβα»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δεσμό με μποξέρ

Ο γάλλος αθλητικός δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο ήταν καλεσμένος σε πάνελ ποδοσφαιρικής εκπομπής όταν πέταξε τη «βόμβα» για τη σεξουαλική ζωή του διάσημου ποδοσφαιριστή.
Αρχικά, οι πρώτες φήμες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον μαροκινό φίλο του, δημοσιεύθηκαν στον ισπανικό Τύπο, όπου γινόταν λόγος για ταξίδια «αστραπή» του πορτογάλου άσου στο Μαρόκο ώστε να δει τον φίλο του μποξέρ, Μπαντρ Χάρι.
«Αυτό που με νοιάζει είναι η αγωνιστική απόδοση των παικτών και αν οι δραστηριότητές τους έχουν επίδραση σε αυτή. Δείτε το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Είμαι σίγουρος ότι τα συνεχή ταξίδια στο Μαρόκο – τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα – για να δει έναν φίλο του και να κάνουν “αγκαλίτσες”, σίγουρα θα έχει επίπτωση στην απόδοσή του στο γήπεδο», δήλωσε ο αθλητικός δημοσιογράφος Ντανιέλ Ριόλο.
Ο 30χρονος Κριστιάνο έχει τη φήμη ότι «αλλάζει» τις γυναίκες σαν τα «πουκάμισα». Ο μακροβιότερος δεσμός του ήταν με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ.
Παρόλα αυτά, τα συχνά ταξίδια του ποδοσφαιριστή στο Μαρόκο με ιδιωτικό τζετ έχουν «θορυβήσει» τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ρονάλντο και Χάρι είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες πριν ένα μήνα, όπου έπαιζαν σαν παιδιά δίπλα από μία πισίνα.
Μέχρι στιγμής, ο εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς του γάλλου δημοσιογράφου.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης