Κατεδάφιση αυθαίρετου beach bar στην Ανάβυσσο

Με ταχύ βήμα συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην περιοχή της Αττικής.

Υπάλληλοι απομάκρυναν ομπρέλες, από το παραλιακό μπαρ ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης διαδικασίας κατεδάφισής του, στην περιοχή της Αναβύσσου κοντά στην Αθήνα.

Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κατεδαφίσεων που θα ακολουθήσουν με εντολή από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι σε λειτουργία και η κατεδάφιση αφορά στο μπαρ και τις ομπρέλες που βρίσκονται παράνομα στο σημείο και «κλείνουν» τον Αιγιαλό.

Η διαδικασία ξεκινά σήμερα και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις επόμενες μέρες. Για το συγκεκριμένο αυθαίρετο έχουν εκδοθεί τρία πρωτόκολλα κατεδάφισης από το 1997 το 2010 και η τελευταία είχε εκδοθεί το 2016.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν τους τουρίστες από το παραλιακό μπαρ του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης διαδικασίας κατεδάφισής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή