Τζανακόπουλος σε Σπυράκη: Ποια ονόματα πρότεινε η ΝΔ για την πΓΔΜ;

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη για το θέμα των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια.

«Αφού η κ. Σπυράκη ανησυχεί τόσο πολύ για τη «μυστική διπλωματία», δεν είναι καιρός να πει ποια ονόματα πρότεινε η ΝΔ όταν διαπραγματευόταν με την πΓΔΜ; Και με ποιο από αυτά συμφωνεί σήμερα;», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Νωρίτερα η κα Σπυράκη είχε εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι κρατάει τους πολίτες στο σκοτάδι.

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη Βουλή, καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του», τόνισε η κα Σπυράκη.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή