Ελληνική γαστρονομία στο Παρίσι

Για σύγχρονη εποποιία γεύσεων και αισθήσεων με Mεσογειακή καταγωγή γράφει σε αφιέρωμά της η μεγάλη Γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και αφηγείται μια νέα εκστρατεία πολιτισμού όπου πρωταγωνιστούν οι νέοι αργοναύτες της Ελληνικής κουζίνας που εδώ και χρόνια πλέον είναι κομμάτι των Παριζιάνικων, εκλεκτών απολαύσεων με γαστρονομικά προπύργια που κερδίζουν τρόπαια και διακρίσεις, καθώς η Ελληνική μεσογειακή κουζίνα που περιλαμβάνεται από το 2010 στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ουνέσκο για τα ευεργετικά της στοιχεία, με αποτέλεσμα να προσελκύει όλο και περισσότερους Γάλλους!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή