Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – “Βλέπουν” Βεντέτα για τη δολοφονία Στεφανάκου;
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι άνδρες της ΕΛΑΣ από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
Τραυματισμένος με οκτώ σφαίρες, πιθανότατα από καλάσνικοφ, έχει εντοπισθεί μέσα στο όχημά του ένας άνδρας στους Αγίους Αναργύρους.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.
Θεωρείται μάλιστα επικεφαλής μίας από τις πιο ισχυρές ομάδες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ανήκε σε αντίπαλη ομάδα του πρόσφατα δολοφονηθέντος Βασίλη Στεφανάκου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ενέδρα θανάτου σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, όπου το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Επί τόπου έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι ερευνούν την περιοχή.
Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.