Γεωργιάδης: Θέλω να πάω στο δικαστήριο και να δικαστώ

Βολές κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis.
Στο στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη μπήκε σχεδόν το σύνολο της κυβέρνησης γιατί όπως ανέφερε «έχουμε μία προδικασία που δεν τηρήθηκε, έχουμε το μισό υπουργικό συμβούλιο που την έχει προαναγγείλει ενώ οι μάρτυρες είναι προστατευόμενοι για να μην διαρρεύσει τίποτα».
«Είναι σκευωρία για έναν απλό λόγο, ας υποτεθεί ότι μάρτυρες που δεν ξέρατε καθόλου πήγαν και κατέθεσαν κατά πολιτικών και πρώην πρωθυπουργών. Το πρώτο που θα κοίταζε κανείς θα ήταν η προ διαδικασία» τόνισε για να συνεχίσει «πώς εξηγείτε κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης ότι 10 μέρες πριν έρθει η δικογραφία της Novartis ο υπουργός Άμυνας γνώριζε; Τα υπονοούμενα του κ. Πολάκη καιρό πριν;».
Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης απαίτησε να ανοίξει το τηλέφωνο του κ. Παπαγγελόπουλου και να φανεί πόσες μίλησε με την κ. Τουλουπάκη.
Στη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε τους τζίρους της Novartis τονίζοντας ότι ο χαμηλότερος των τελευταίων ετών ήταν επί της δικής του θητείας. «Δηλαδή με πλήρωνε η Novartis για να της κόβω τα λεφτά» είπε σκωπτικά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης