Τα πολιτικά κουφάρια τα θάβουν, δεν τα ταριχεύουν…

Δε μου λες ρε μεγάλε μπουρδολόγε Κουτσούμπα, από πότε ο Κομμουνισμός είναι ιδιοκτησία σας; Τι μπουρδορουκέτες ήταν αυτές που εκτόξευσες πάλι χτες βράδυ made in Italy; Ίχνος ντροπής δε σου απόμεινε αναίσχυντε; Οι κομμουνιστές όπως τους έζησα και τους θυμάμαι εγώ δηλητηριώδη Μπούλη, ήταν άνθρωποι γελαστοί, ευπροσήγοροι… Είχαν λόγο, επιχειρήματα, ανθρωπιά… Ούτε κύμβαλα αλαλάζοντα ήταν, ούτε ξεδιάντροποι ψεύτες, ούτε συκοφάντες που ανοίγουν το στόμα τους για να ξεράσουν φαρμάκι και μίσος.  Αλλά που θα πάει, κάποιοι στιγμή όσοι ντοπαρισμένοι απόμειναν να σας ακολουθούν θα «πάρουν μυρωδιά» το  παραμύθι σας και θα καταλάβουν πως δίνεται τον υπέρ πάντων αγώνα μη χάσετε την καρεκλίτσα και το μαγαζάκι σας. Γιατί μαγαζάκι το καταντήσατε το ΚΚΕ που το πότισαν με τους αγώνες, τον ιδρώτα και το αίμα τους στρατιές ηρωικών και αγνών κομμουνιστών.
= = =
Πτυχίο… το χαρτί που δηλώνει πως σταματάς να χρωστάς μαθήματα και ξεκινάς να χρωστάς στο δημόσιο.
= = =
Το τελευταίο πράγμα το οποίο ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό είναι το χρεοκοπημένο παραμάγαζο με την επωνυμία Ν.Δ…. Άλλο τόσο ενδιαφέρει  ο ιδρυτής της, τα ανίψια του, το μητσοτακέικο και τα λοιπά φαιδρά υποκείμενα τα οποία επί 4 δεκαετίες συνέβαλαν μαζί με το άλλο χρεοκοπημένο καφενέ, το ΠΑΣΟΚ στην οικονομική και ηθική καταβύθιση της Ελλάδας!
Η χώρα έχει ανάγκη από νέο αμόλυντο αίμα, νέες ιδέες, και προπάντων τον ηγέτη ο οποίος θα εμπνεύσει την αναγέννηση της χώρας. Ο Βαγγέλας, ο Τζιτζικώστας (ελέω πατρός), ο Κυριάκος (ελέω πατρός), και ο Άδωνις. Ο τελευταίος δεν είναι τυχαίο άτομο. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας του (εκδόσεις Γεωργιάδη) επί χούντας τύπωνε τα βιβλία του Παπαδόπουλου τα οποία εκδίδονταν σε δεκάδες χιλιάδες, τα οποία όμως ουδέποτε έφταναν στα σημεία διάθεσης αλλά στην ανακύκλωση… Υπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος λόγω ανακύκλωσης… Προχωρημένα πράγματα!
= = =
Που καταντήσαμε… Να καθόμαστε στον καναπέ και να αντιμιλάμε στην τηλεόραση!
= = =
Επίθεση της Γεννηματά στον Τσίπρα: «Ο Πρωθυπουργός σήμερα στην Λέσβο όπως και χθες στη Βουλή, απέδειξε ότι βολεύεται με το να παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα. Ο κύκλος όμως των ψευδαισθήσεων έκλεισε οριστικά».
Του ΠΑΣΟΚ η Φώφη κάθονταν στην άκρη στο ποτάμι, με το ποτάμι μάλωνε και
το πετροβολούσε κι ένα πουλί αλλήθωρο,
μαύρο σαν περιστέρι,
από μακριά τη χαιρετάει
κι από κοντά της λέει:
«Φωφίκο ρίξε τ’ άρματα
δεν είναι εδώ το Σούλι,
εδώ είσαι σκλάβα της ΝΔ,
σκλάβα του Βενιζέλου…»
Αν δεν έχεις μούρη, τι μούρη να πουλήσεις κυρία Φώφη;
= = =
«Η ΝΔ πάσχει από σοβαρή έλλειψη προσανατολισμού, από ουσιαστική πολιτική ταυτότητα και ιδεολογική καθαρότητα. Κάθεται και ψηφίζει όλα τα μέτρα του Τσίπρα, τον στηρίζει για να μην καταρρεύσει και πάει η χώρα σε εκλογές την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει τις κάλπες όπως και όποτε θέλει. Η ΝΔ ετοιμάζεται να συνομολογήσει ένα νέο μνημόνιο, είναι έτοιμη να ξαναγίνει το δεκανίκι της κυβέρνησης και οι γαλάζιοι βουλευτές πηγαίνουν στις περιφέρειές τους και καλούνται να απολογηθούν για το μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας. Ο οποίος εμφανίζεται άφθαρτος, σκληρός διαπραγματευτής, αγωνιστής την ίδια στιγμή που η ΝΔ εμφανίζεται χωρίς καθαρό λόγο, ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και δίχως να έχει να δώσει στον ελληνικό λαό ένα νέο αφήγημα».
Κι αυτά δεν τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ… Τα λέει το καραδεξιό και κάργα απελπισμένο σαμαρονεοδημοκρατικό ιστολόγιο «antinews» που μέχρι προχτές βλέπανε τον ΣΥΡΙΖΑ «αριστερή παρένθεση» και τη ΝΔ με το Σαμαρά να επιστρέφει στην εξουσία καβάλα στο άλογο!  Όνειρα θερινής νύχτας…
Αγαπητοί φίλοι, πάμπολλες φορές σας τα ‘χω σούρει προσπαθώντας να περισώσω τη  δημοσιογραφική σας αξιοπρέπεια και να σας προσγειώσω στην οδυνηρή πραγματικότητα… Τελικά, αυτοπροσγειωθήκατε… Κάτι είναι κι αυτό.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή