Απίστευτο: Δείτε γιατί δεν πρέπει να… πλένουμε το κοτόπουλο πριν το μαγείρεμα

Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο.
Όπως αναφέρει η δρ. Τζένιφερ Κουίνλαν του Drexel University, πλένοντας το κοτόπουλο κάτω από τρεχούμενο νερό αντί να σκοτώνουμε τα βακτήρια βοηθάμε στην εξάπλωσή τους.
Έτσι λοιπόν μας συμβουλεύει μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.
Σχετικά Άρθρα
Πειραιάς: Καρέ καρέ η κλοπή φορτηγού από 4 νεαρούς – Βίντεο ντοκουμέντο
18/08/2025 - 09:40
Profit taking στα crypto μετά το ιστορικό ρεκόρ του Bitcoin
18/08/2025 - 09:06
Δείτε επίσης