Tρώτε δαμάσκηνα, κάνουν καλό

Όταν καταναλώνονται συχνά, αλλά με μέτρο, τα δαμάσκηνα συμβάλλουν στη συνολική πρόσληψη διαιτητικών ινών και πολλών σημαντικών βιταμινών, μετάλλων και φαινολικών ενώσεων, οι οποίες λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά και, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ, παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και άλλων σοβαρών παθήσεων, καθώς είναι πλούσια σε κάλιο, φυτικές ίνες και φυτοχημικά που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων, να ακόμη ένα σπάνιο δώρο της γης!

Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή