Για πολλούς το άνοιγμα του ψυγείου φαντάζει «εφιάλτης» λόγω των δυσάρεστων οσμών που διαχέονται ανεξέλεγκτα στην κουζίνα.
Ένα τάπερ με φαγητό που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχει, τροφές που έχουν λήξει και μουχλιάσει δεν κάνουν το ψυγείο μόνο εστία βακτηρίων αλλά και μια φωλιά δυσοσμίας σε όλο το δωμάτιο.
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλά και τα «σύνεργα» είναι φυσικά υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας.
Το πρώτο βήμα είναι να αδειάσετε εντελώς το ψυγείο σας και να κρατήσετε μόνο τις τροφές που είναι σε καλή κατάσταση. Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε χημικά, μπορείτε να κάνετε το ψυγείο να μοσχοβολήσει.