Σήκωσαν τουρκικές σημαίες σε camping στην Επανομή (Φωτογραφία)

Οι κάτοικοι και επισκέπτες της Επανομής στη Θεσσαλονίκη αντίκρισαν σήμερα την είσοδο του εγκαταλελειμμένου camping του ΕΟΤ να έχει βαφτεί ερυθρόλευκη και πάνω της να έχουν αναρτηθεί τρεις τουρκικές σημαίες. Στη μετόπη της εισόδου αναγράφεται η λέξη «TURKIYE».

Στην είσοδο αλλά και στο εσωτερικό του camping βρίσκεται από το πρωί μια ομάδα Τούρκων. Κάτοικοι της περιοχής συνομίλησαν μαζί τους και ενημερώθηκαν ότι η είσοδος του camping βάφτηκε στα χρώματα της Τουρκίας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival για τα συγκεκριμένα γυρίσματα έχει δοθεί σχετική άδεια από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ελληνική παραγωγή που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό. 

Σημειωτέον ότι ο χώρος είναι παρατημένος εδώ και χρόνια και ότι η έκταση έχει περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ.

Σήκωσαν τουρκικές σημαίες σε camping

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή