Κουρουμπλής: Αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι αυτά που λέει τα εννοεί

“Οι δηλώσεις Βαρουφάκη θα πρέπει να απασχολούν τους ιστορικούς”

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, τόνισε ότι η έξοδος στις αγορές αποτελεί προσδοκία ενός λαού που ταλαιπωρήθηκε».

Ο Π. Κουρουμπλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, υπογράμμισε πως «αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Ο Τσίπρας έχει τη βούληση να παίρνει πάνω του πολύ μεγάλες ευθύνες…» και κάλεσε την αντιπολίτευση με τη στάση της και την κριτική της «να πιέσει την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο καλή» και να μην παρελθοντολογεί.

Είπε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις και όλοι μαζί να κάνουν «ένα βήμα μπροστά».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις Βαρουφάκη, είπε ότι θα πρέπει να απασχολούν τους ιστορικούς και πως η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

«Η κυβέρνηση πήρε την ευθύνη ενός συμβιβασμού και πήγε στην κρίση του λαού. Και ο λαός την εμπιστεύτηκε… Και ο λαός θα εμπιστευτεί το 2019 ξανά τον Τσίπρα, γιατί τον θεωρεί έναν άνθρωπο με καθαρό βλέμμα».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή