Νήπιο μετέφερε στο σχολείο… βόμβα!

Μαθητής νηπιαγωγείου, και κυρίως αυτό που μετέφερε, ήταν η αφορμή για να κινητοποιηθεί η αντιτρομοκρατική και οι πυροτεχνουργοί στην πόλη Ντάρμσταντ στη Γερμανία.

Ο μαθητής είχε βρει κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο δάσος όπως είπε στις αρχές, μία βόμβα και την έφερε μαζί του στο σχολείο για να τη δείξει στους φίλους του!

Όταν οι εκπαιδευτικοί είδαν το «παιχνίδι» του μικρού ακουμπισμένο σε ένα ράφι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και φρόντισαν να απομακρύνουν με ασφάλεια τα παιδιά, οδηγώντας τα σε μια απομακρυσμένη παιδική χαρά.

Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα ενώ πυροτεχνουργοί και αστυνομία εκκένωσαν το σχολείο και παρέλαβαν τη βόμβα.

Πρόκειται για μία βόμβα ήταν της περιόδου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και λόγω των σφοδρών βομβαρδισμών εκείνη την περίοδο, οι ομάδες των πυροτεχνουργών μέχρι και σήμερα αναγκάζονται πολύ συχνά να εξουδετερώνουν βόμβες και οβίδες που εντοπίζονται τυχαία σε εργοτάξια, σε δάση, σε χωράφια, ακόμη και στους κήπους σπιτιών.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή