Οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του «τριφυλλιού» θα αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου.
Εκτός της αναβάθμισης της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου για την ομάδα, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης!
Βασιλειάδης και Τριαντόπουλος συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει ο υφυπουργός να μελετήσει την πλήρη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, δε, ο υφυπουργός συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι εφάμιλλοι του κλίματος κάτω από το οποίο διεξήχθησαν οι περσινοί, πνεύμα στο οποίο κινήθηκε και η δήλωση που είχε κάνει από το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις.
Πηγή: Filathlos.gr