Καφές από μανιτάρια;

Εταιρεία παράγει σκόνη εκχυλίσματος μανιταριού, απομονώνοντας και αποξηραίνοντας ιδιαίτερα θρεπτικά συστατικά του μανιταριού και, μετά τον έλεγχο ποιότητας και ασφάλειας, η σκόνη συνδυάζεται με βιολογικό στιγμιαίο καφέ και δημιουργείται ένα μείγμα που προστίθεται σε ζεστό νερό και ο καφές είναι έτοιμος, με αποτέλεσμα όποια ή όποιος τον δοκιμάζει να αυξάνει τα οφέλη μιας συνηθισμένης κούπας καφέ, με κάτι που βοηθάει στη ρύμθιση του σακχάρου του αίματος ή μειώνει τη φυσική οξύτητα, έτσι ώστε το ρόφημα να είναι πιο ήπιο στο στομάχι…
Επόμενο άρθρο
Η “αρκούδα” στην Ουάσινγκτον »
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης