Ντόρτμουντ: Μοναχικός, ήσυχος τύπος που ζούσε με τους γονείς του ο ύποπτος δράστης

Μοναχικός και ήσυχος τύπος, που ζούσε με τους γονείς του φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την επίθεση με βόμβα στο λεωφορείο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Μονακό για το Champions League, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ισπανού ποδοσφαιριστή Μαρκ Μπάρτρα στο χέρι.
Όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, είναι ο 28χρονος Sergei W., ο οποίος κατάγεται από τη Ρωσία και διαθέτει γερμανική υπηκοότητα.
Ο φερόμενος ως δράστης είχε ως στόχο να κερδίσει χρήματα από την πτώση της μετοχής του γερμανικού συλλόγου στο χρηματιστήριο, αντιγράφοντας τη μεθοδολογία και το σενάριο από την ταινία του Τζέιμς Μποντ… Casino Royale!
Προηγούμενο άρθρο
Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού
Επόμενο άρθρο
Ο Φάρατζ ελπίζει σε έκπληξη και νίκη της Λεπέν επί του Μακρόν »
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης