Καρτέρι με ρόπαλα έστησαν ληστές σε γνωστό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Του έστησαν ενέδρα σε γέφυρα…

Σε «εφιάλτη» των διερχόμενων οδηγών έχουν μετατραπεί οι ρομά στο Πυρί της Θήβας, που στήνουν καρτερι στη γέφυρα και τους ληστευουν – Θύμα ληστειας έπεσε χθες το απόγευμα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος.

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί πλέον ο καταυλισμός των ρομά στη Θήβα, με τους διερχόμενους οδηγούς να ζουν εφιαλτικές στιγμές και να την αποκαλούν «αερογέφυρα του τρόμου».

Θύματά τους, πλήθος κόσμου και ειδικά διερχόμενοι οδηγοί, πρόσφατα ακόμα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress, ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα.

;ς

Περνώντας από τη διαβόητη γέφυρα, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί ρομά με ρόπαλα, τον σταμάτησαν αναγκαστικά και με απειλές τον λήστεψαν. Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή