Παράνομο εργαστήριο με 600.000 «χάπια των τζιχαντιστών» στην Αττική

Στα χέρια των Αρχών το επικίνδυνο πολυεθνικό κύκλωμα
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες του ΣΔΟΕ, της Αστυνομίας και του Λιμενικού όταν έκαναν έφοδο στο αυτοσχέδιο εργαστήριο ναρκωτικών ουσιών στη Νέα Πέραμο Αττικής και εντόπισαν παράνομο φορτίο – μαμούθ με τα δισκία captagon, γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών».
Η επιχείρηση για την εξάρθρωση του πολυεθνικού κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης ναρκωτικών, με έδρα την Αττική, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 600.000 χάπια captagon.
Πρόκειται για αμφεταμίνες οι οποίες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και σύμφωνα με πληροφορίες προορίζονταν για τις πιάτσες της Ελλάδας, αλλά και σε χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.
Οι Ελληνικές Αρχές έχουν περάσει χειροπέδες σε Έλληνες, Τούρκους και οι συνεργοί τους. Είχαν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες του ΣΔΟΕ που οδήγησαν στον εντοπισμό και την εξάρθρωση του κυκλώματος.
Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλών του ΣΔΟΕ είχε κατασχέσει και τον περασμένο Ιούνιο ανάλογο φορτίο, με ναρκωτικά χάπια που χρησιμοποιούν οι μαχητές του ISIS.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης