Οι αγρότες της Αργολίδας έκλεισαν την εθνική οδό Άργους – Κορίνθου (Εικόνες)

Κτηνοτρόφοι και αγρότες από τον Αργοτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδος, ΑΣΚΗΝΑ, προέβησαν το μεσημέρι σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Κορίνθου – Άργους στο ύψος του Ινάχου ποταμού στο σημείο που έχει στηθεί και το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.

Αύριο, Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο του μπλόκου θα γίνει παμπελοποννησιακή σύσκεψη μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα στο Άργος.

Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του συλλαλητηρίου θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή σωματείων και φορέων την Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, ενώ μέχρι την ημερομηνία του συλλαλητηρίου καθημερινές θα είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συσκέψεις για τη μεγαλύτερη μαζικότητά του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή