Τι είπε ο Κέρι στον Κοτζιά για τις μεταρρυθμίσεις

Να εφαρμόσει γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις ενθάρρυνε την Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος του State Department, Τζον Κίρμπι σημείωσε ότι «ο Αμερικανός υπουργός επαναβεβαίωσε τη στενή διμερή σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας, ενός συμμάχου στο ΝΑΤΟ και εταίρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Οι μεταρρυθμίσεις θα επιτρέψουν την επιστροφή της Ελλάδας στην ευημερία και την ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης», υπογράμμισε ο Τζον Κέρι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου.

Τέλος, ο Τζον Κίρμπι, ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν της προσφυγική κρίση, την ενεργειακή ασφάλεια, το κυπριακό και τις  κοινές περιφερειακές ανησυχίες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή