Μητσοτάκης: Μεταναστευτικό και ανεργία οι προτεραιότητες για την Ε.Ε.

«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ»
Στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, συμμετέχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε: «Η μετανάστευση και η εξωτερική πολιτική βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής ατζέντας.
Το πρόβλημα της μετανάστευσης έχει περιοριστεί, αλλά δεν έχει αντιμετωπιστεί συνολικά.
Η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής ακτοφυλακής και συνοριοφυλακής παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την ίδια στιγμή, τα κράτη – μέλη είναι αντιμέτωπα με ακόμη μια πιεστική πρόκληση: Την ανάγκη να αντιμετωπίσουν την ανεργία των νέων.
Οφείλουμε να προσφέρουμε στους νέους τα εργαλεία και τις δυνατότητες να σχεδιάζουν και να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.
Εάν αποτύχουμε σε αυτό, θα έχουμε αποτύχει σε όλα».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης