Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Σίσι στο Κάιρο

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – ΑΛ ΣΙΣΙ
Ολοκληρώθηκε η διμερής συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.
Θα ακολουθήσει η διμερής συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη με τον Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.
Μετά τις διμερείς επαφές, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των τριών ηγετών και η τριμερής διευρυμένη συνάντηση των αντιπροσωπειών.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο, Αλ Νταχαντέια στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδος), ενώ στο αεροδρόμιο του Καΐρου τον υποδέχτηκε η υπουργός Επενδύσεων της Αιγύπτου, Ντάλια Χόρσιντ.
Τον Αλέξη Τσίπρας συνοδεύουν οι υπουργοί: Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης