Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται

“ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ SIEMENS, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ,ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ

Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο και με αφορμή τη “μονομαχία” Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για το διαπλοκή, το Μαξίμου κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν απάντησε στις ερωτήσεις του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές “για πρώτη φορά ακούστηκαν στην   Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη διαφθορά και την διαπλοκή”.

Όπως σημειώνουν, “ο κύριος Μητσοτάκης, όπως αναμενόταν, δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:Προσπέρασε τα ερωτήματα που του τέθηκαν για την Siemens, τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του, το  ΚΕΕΛΠΝΟ, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις λίστες φοροφυγάδων που κρύφτηκαν σε συρτάρια, ως «θεωρίες συνομωσίας». Οι πολίτες που παρακολουθούν την συζήτηση, κρίνουν”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή