Μεγάλες καταστροφές από τη χθεσινή κακοκαιρία (Εικόνες & Βίντεο)

328 ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ                                                            

Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε χθες τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 328 κλήσεις, για παροχή βοήθειας και κοπές δέντρων, από τις περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν χθες.

Συγκεκριμένα, από την περιφέρεια Αττικής δέχθηκε 170 κλήσεις για κοπές δέντρων, από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 50 κλήσεις για παροχές βοήθειας, από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων 55 κλήσεις για παροχές βοήθειας και από την περιφέρεια Πελοποννήσου 53 κλήσεις για κοπές δέντρων.

Στην Αργολίδα, η καταιγίδα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, με δεκάδες δέντρα να πέφτουν, πολλά από αυτά σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές.

Εκτεταμένα ήταν τα προβλήματα από τις πλημμύρες και στην Πάτρα αλλά και τον Πύργο, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρροι.

Στη Ζάκυνθο, ανεμοστρόβιλος ξήλωσε οροφές από σπίτια, έριξε δέντρα και προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές.

Μεγάλα τα προβλήματα και στην Κέρκυρα, όπου μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί οδηγός, από το όχημά του που το είχε παρασύρει το ρέμα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Διαβάστε επίσης: Σάρωσε τη Δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία (Βίντεο & Εικόνες)

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή