Νεκρή και τραυματίες σε δύο τροχαία σε Κορυδαλλό και Χαλάνδρι

Με αίμα βάφτηκε για μία ακόμη φορά η άσφαλτος σε Κορυδαλλό και Χαλάνδρι. Σε αμφότερες τις περιτπώσεις οι εμπλεκόμενοι των τροχαίων είναι οδηγοί μηχανών.

Ειδικότερα, στον Κορυδαλλό, το απόγευμα της Δευτέρας,  ένας 18χρονος με μηχανή μεγάλου κυβισμού έκανε στις 19.00 επικίνδυνους ελιγμούς και σούζες όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στη στάση «Παιδική Στέγη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λεωφορείο της γραμμής 852 που εκτελούσε το δρομολόγιο Νεάπολη-Αιγάλεω σταμάτησε για να αποβιβάσει κόσμο όταν ξαφνικά η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε κόσμο που κατέβαινε από το όχημα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς έπεσαν αιμόφυρτα στο έδαφος τέσσερα άτομα τα οποία δοακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ευτυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ότι κανείς τους δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο 18χρονος οδηγός.

Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, σημειώθηκε το δεύτερο αιματηρό τροχαίο, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι, που αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 73χρονη.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, ένας 29χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε τη γυναίκα στις 20.00 στην οδό Δουκίσης Πλακεντίας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε πάνω στη γυναίκα και τη σκότωσε. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο 29χρονος οδηγός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

  •  

  •  

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή