Δεσμοφύλακας έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της πρώην του!

Με χειροπέδες κατέληξε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που εργάζεται στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού διέσυρε την πρώην σύντροφό του βγάζοντας στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της.

Αν και η σχέση τους είχε διακοπεί, ο 38χρονος άνδρας, άρχισε να της αποστέλλει αρχικά μέσω e-mail διάφορες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές τις οποίες είχε υποκλέψει από το κινητό της.

Μάλιστα, είχε φτιάξει και διάφορα ψεύτικα προφίλ με το όνομά της σε κοινωνικό δίκτυο, στα οποία είχε αναρτήσει φωτογραφίες της κοπέλας από προσωπικές στιγμές, το διάστημα που ήταν ζευγάρι.

Προκειμένου να την διασύρει ακόμα περισσότερο έστελνε τις φωτογραφίες τόσο σε συγγενικά της πρόσωπα, όσο και σε γνωστούς και φίλους, ακόμη και σε καθηγητές της κοπέλας στο ΙΕΚ που είχε σπουδάσει.

Το σοκ για την πανέμορφη κοπέλα, πρώην δημοτική υπάλληλο με θητεία κοντά σε επικεφαλής δήμου των βορείων προαστίων, ήταν τεράστιο όταν είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Την Παρασκευή κατήγγειλε την υπόθεση στις Αρχές και οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 38χρονου στο Χαλάνδρι, όπου τον συνέλαβαν.

Αυτός αντιστάθηκε, έβριζε και απωθούσε τους αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και αντίσταση. Κατά την έρευνα στην οικία του βρέθηκε στην κατοχή του και μικροποσότητα κάνναβης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή