Βήμα προσέγγισης από Φίλη: Ζήτησε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
Η κόντρα ανάμεσα στον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο… φούντωσε, ωστόσο ο υπουργός κάνει βήματα προσέγγισης προκειμένου να γεφυρωθει το χάσμα.
Ο Νίκος Φίλης επικοινώνησε με στέλεχος της Αρχιεπισκοπής και ζήτησε να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να λάβει την σκληρή απάντηση από πλευράς Ιερώνυμου ότι έως τη σύγκλιση της Ιεραρχίας στις 4 Οκτωβρίου δεν προβλέπεται να γίνει συνάντηση.
Δηλαδή στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της οποίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα παρουσιάσει στο Σώμα των Μητροπολιτών όλα τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις Εκκλησίας Πολιτείας – και φυσικά και το ζήτημα που αφορά στη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών.
Ο Αρχιεπίσκοπος έχει προγραμματίσει συνάντηση την Τετάρτη με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, επισημάνθηκε από το περιβάλλον του Ιερώνυμου ότι ο κ. Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Αμυνας και προφανώς θα συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητας του.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης