Τι δώρο θα κάνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στον Γιούνκερ

Ο πρώτος που θα συναντήσει μετά τις εκλογές τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα είναι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κομισιόν τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Κώστας Αγοραστός είπε στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να φέρει μαζί του στη συνάντηση και άλλους περιφερειάρχες, αλλά από το γραφείο του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του διαμήνυσαν «μόνον εσείς να έρθετε».

Ο Κώστας Αγοραστός θέλησε να ανταποδώσει την τιμή. Έψαξε σε όλη την Λάρισα και βρήκε ένα σπάνιο μπουκάλι τσίπουρο – «πεπαλαιωμένο, 15 ετών, που μοιάζει με ουίσκι»- και θα το προσφέρει στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ .

Άλλωστε αναμένεται να συζητήσουν σοβαρά θέματα, όπως η πορεία της οικονομίας, το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο Γιούνκερ, οι πόροι του ΕΣΠΑ κτλ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή